תנאי סף: המציע בעל ניסיון במהלך כל אחת מן השנים 2017 ,2018 ו- 2019 לפחות, בניהול ותפעול מטבח הכולל בישול בהיקף של לפחות 200 מנות צהריים חמות בכל יום עבודה.
קישור להורדת מסמכים
מועד אחרון להגשה: 26/4/2020, 16:00
שאלות והבהרות: המציעים רשאים לפנות אל עורכת המכרז רפ"ק קרן דבש בכתב בלבד, בבקשה לקבלת
הבהרות או מענה לשאלות בקשר למסמכי המכרז, באמצעות דוא"ל kerendvash@police.gov.il
קישור להורדת מסמכים
מועד אחרון להגשה: 26/4/2020, 16:00
שאלות והבהרות: המציעים רשאים לפנות אל עורכת המכרז רפ"ק קרן דבש בכתב בלבד, בבקשה לקבלת
הבהרות או מענה לשאלות בקשר למסמכי המכרז, באמצעות דוא"ל kerendvash@police.gov.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה